flx.cat

Aquest és el lloc de Fèlix Galindo Allué, on trobaràs informació diversa que he anat recopilant i/o investigant sobre diferents aspectes del desenvolupament d’aplicacions, l’administració de sistemes o electrònica digital…

No és tant un faristol o escaparat personal, sinó una referència personal que comparteixo amb la resta del món, si és que el món vol hi és interessat. I si és així, millor, sense més.

Cada article o notícia presenta un petit mòdul de discussió que encoratjo a utilitzar si has de dir alguna cosa sobre el que has trobat per aquí. Si veus que alguna cosa no és correcta (tothom s’equivoca) o vols puntualitzar algun aspecte.

Aquest espai ha estat configurat amb el generador estàtic de blocs anomenat Jekyll i molta feina de CSS i JS.

Que qui sóc jo?

Formalment parlant (i en aquest ordre) sóc… marit, pare, professor en el CESF, programador, afeccionat a l’electrònica i escriptor tècnic puntual.

Professionalment sóc professor de Cicles Formatius de Grau Superior i coordinador de cicles tècnics a la Escola Sant Francesc (CESF) situat a Barcelona a la zona de Les Corts.

El que ensenyo cobreix bàsicament els següents aspectes:

  • Sistemes Operatius: principalment Linux, tant a nivell usuari com administrador,
  • Ús i configuració de bases de dades: tant Oracle com MySQL,
  • Tècniques de programació avançada: actualment en Java, però C/C++ i .NET en el passat,
  • Electrònica digital: disseny, simulació, prototipat i construcció de circuits microprogramats basats en PIC,
  • Matemàtiques: en l’àmbit dels cursos de preparació per a les Proves d’Accés a Grau Superior,
  • i alguns cursos que he anat impartint a nivell professional sobre temes diversos.

I què en sé de tot plegat?

Domino alguns aspectes relacionats amb la programació i l’administració de sistemes. A més, tinc força coneixements en el camp de l’electrònica i les telecomunicacions en general.

Quant al desenvolupament d’aplicacions, estic a cavall entre tres mons:

  • Per una banda la programació plataforma basada en C++ (especialment amb Qt) i Java (amb tecnologies com Hibernate, JPA, JDO, etc.).

  • Per una altra banda, tot allò més web: Amb PHP, MySQL, i HTML5/CSS3.

  • I darrerament estic entrant fort en el desenvolupament d’aplicacions per a mòbils basada en Android.

Quant a l’electrònica, el meu hobby, quan puc faig algun que altre circuit basat en els PIC16 i PIC18 de Microchip, programant indistintament assembler i C. Bàsicament treballo amb el software Proteus de disseny i simulació en la fase inicial de disseny i el compilador CCS per a la part microprogramada en C.

Quant a l’administració de sistemes, Linux és el meu punt fort i el meu hogar: shell-scripting, administració d’usuaris i serveis, etc. A més, disposo d’un profund coneixement de les tecnologies d’Oracle (SQL i PL/SQL) i la seva administració, igual que en MySQL.

… i quan puc, intento ajudar en la comunitat stackoverflow

profile for Fèlix Galindo Allué on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites

Pots posar-te en contacte amb mi per tot un grapat de canals: facebook, twitter i google+ principalment. Mira abaix de tot de la pàgina, que trobaràs les iconetes…

Salut!